تزریق ژل در صورت
همه ما نشانه های پیری پوست را میشناسیم. با افزایش سن مشکلات پوستی زیادی بر روی پوست ما ایجاد می شود. از جمله این مشکلات پدید آمدن چین و چروک های ریز و درشت در پوست می باشد. تزریق ژل یکی از بهترین روش های حذف چین و چروک ها و جوانسازی پوست می باشد. این پر کننده ها انواع مختلفی دارند که در ادامه به شرح هر یک پرداخته می شود.
دکتر مصطفی خدایاری ، مهارت و دانش بالایی در امور زیبایی پوست و مو دارند. دکتر خدایاری با استفاده از مجهزترین دستگاه های پزشکی و مواد باکیفیت آماده ی ارائه ی خدمات زیبایی به شما عزیزان می باشد. به روش های زیر می توانید با دکتر خدایاری ، ارتباط برقرار کنید:
شماره های تماس : 021–77162930
پیج اینستاگرام : Drkhodayari
انواع ژل های تزریقی
ژل های دائمی یا ژل پاژ
امروزه ژل های مختلفی وجود دارد. یک سری از این ژل ها دائمی هستند اما اکثر پزشکان پوست تزریق این نوع ژل را توصیه نمی کنند و معمولا برای بیمارانی استفاده می شود که دچار آسیب ها جدی در صورت خود شده باشند و به صورت دائمی تغییر شکلی در صورت آنها به وجود آمده است و برای پر کردن دائمی این تغییر شکل های ایجاد شده نیاز است از این نوع ژل ها استفاده شود. این نوع ژل ها ممکن است یک سری واکنش های آلرژیک را در بدن ایجاد کند و به علت به وجود آمدن این نوع آلرژی ها تا زمانی که فرد مجبور نباشد نباید از این نوع ژل ها استفاده کند. این ژل ها با عنوان ژل پاژ در سال های گذشته تزریق میشد. ساختار این ژل ها پلی آکریل آمید می باشد. این ژل ها در زیر پوست قابلیت حرکت دارند و باعث ایجاد مشکلاتی زیادی در زیر پوست افراد می شود.
ژل های نیمه دائمی
نوع دیگری از ژل ها وجود دارد که نیمه دائمی هستند و مدت زمان تاثیر گذاری آنها 2 تا 5 سال است. برای افرادی که سنی حدود 50 سال به بالا را دارند و خط های دائمی و عمیقی در صورت خود دارند توصیه می شود از این نوع ژل ها استفاده کنند. این ژل ها ساختارهای کلسیمی داخل خود دارند و تکنیک های تزریق بسیار سختی را دارند و باید به صورت صحیح تزریق شوند.
ژل های موقت یا هیالورونیک اسید
ژل های دیگری وجود دارند که موقتی هستند و 6 ماه تا یکسال ماندگاری دارند و امروزه بیشتر ازاین نوع ژل ها مورد استفاده قرار می گیرند. این ژل ها به نام ژل های هیالورونیک اسید معرفی شده اند که ساختار آنها با ساختار بدن کاملا متناسب است. این ژل ها در واقع ساختاری دارند که با قرار گیری در بین بافت کلاژن و الاستین پوست و با جذب آب باعث ایجاد یک حجم قابل توجهی در زیر پوست می شود.
ویژگی دیگر این ژل ها این است که اگر فردی بعد از مدتی پس از تزریق تمایلی به وجود این ژل در صورت خود نداشته باشد می توان با تزریق یک آمپول هیالاز این ژل به گاز CO2 و آب تبدیل کرد و ظرف 48 ساعت این ژل از زیر پوست محو می شود.
عوارض تزریق ژل
کسانی که تزریق ژل انجام می دهند ممکن است دچار ورم و خونریزی مختصر زیر بافتی شوند. از آنجاییکه لب که پرخون ترین عضو صورت است ممکن است بعد از تزریق ژل لب، یک سری هماتوم هایی ایجاد شود. عدم قرینه بودن عضوی که ژل تزریق شده طبیعی می باشد و با کمپرس سرد معمولا این تورم ها کاهش پیدا می کند. قبل از تزریق ترکیباتی مانند ایبوپروفن یا آسپرین نباید استفاده شود. حتی آب کرفس ممکن است خونریزی بیمار را بیشتر می کند.
توصیه های لازم قبل از تزریق ژل
بیمار باید قبل از تزریق هر نوع ژلی در صورت خود، دقت های لازم را به کار بگیرد که آیا لیبل تائیدیه وزارت بهداشت روی آن ژل وجود دارد یا خیر؟ اگر تائیدیه داشته باشد قطعا آن ژل به بدن آسیبی وارد نمی کند. بیماران باید قبل از تزریق ژل اطلاعات کامل مانند تاریخ تولید و انقضا و جنس ژل را از پزشک خود بخواهند.
راه های ارتباطی با دکتر مصطفی خدایاری:
۷۷۱۶۲۹۳۰(۰۲۱)
پیج اینستاگرام
info@drkhodayari.com