[ratemypost]
۶ دقیقه

هایفوتراپی

هایفوتراپی
آنچه می خوانید...

روش های درمانی متعددی جهت جوانسازی لیفتت صورت وجود دارد که یکی از بهترین و موثرترین این روش ها، لیفت جراحی می باشد. از آن جایی که این روش عمل سنگینی است و عوارض بسیار زیادی دارد زیاد مورد استقبال قرار نگرفته. روش هایی که امروزه برای جوانسازی و لیفتینگ غیرجراحی صورت استفاده می شود، استفاده از امواج اولتراسوند با فرکانس های مختلف است. در این روش که هایفوتراپی نام دارد، دستگاه به وسیله امواج اولتراسوند یک سری پانچ های میکروسکوپی را از روی پوست به عضله یا اسمز ساطع و با جمع کردن آن باعث کشیدگی پوست در آن قسمت می شود که باعث می شود پوست به روی عضله، به صورت میکروسکوپیک چسبیده شود و به سمت بالا لیفت شود.

نحوه کار دستگاه هایفوتراپی

امواج اولتراسوند به صورت کانونی و فوکوس شده به عمق بافت پوست نفوذ و امکان لیفت غیر جراحی صورت را فراهم می کنند. این روش برای درمان شلی و افتادگی های خفیف پوست استفاده می شود. کسانی که شلی و افتادگی شدیدی دارند کاندید خوبی برای انجام این روش هستند و برای دریافت نتایج بهتر در کنار هایفوتراپی می توانند از امواج فرکانس رادیویی و همچنین تزریق فیلر و لیفت با نخ استفاده کنند تا به نتیجه دلخواه خود برسند.

فواید استفاده از هایفوتراپی

یکی از مهمترین مزایایی که این روش دارد، این است که تکنیکی غیر تهاجمی به شمار می‌رود و به راحتی کلاژن سازی پوست را تحریک کرده تا این امر مجددا آغاز گردد. این روش برای رسیدن به نتیجه، به تعداد جلسات کمی نیاز دارد و از هزینه های معقولی برخوردار است.

موارد کاربرد هایفوتراپی

اغلب افراد بعد از استفاده از این روش از مزایای آن احساس رضایت داشته و دوستان و آشنایان خود را به انجام این روش، ترغیب می‌کنند. روش هایفوتراپی دارای کاربرد ها و مزایای بیشماری است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم داشت:

  • رفع غبغب
  • لیفت گردن
  • لیفت دکلته
  • لیفت در ناحیه ابروها
  • لیفت ناحیه تحت فک
  • از بین رفتن خط خنده
  • بهبود وضعیت خط چانه
  • از بین رفتن چروک های پوست
  • قابل استفاده برای هر رنگ پوست
  • درمان شلی و افتادگی سطح پوست

تعداد دفعات مراجعه برای انجام این روش

تعداد مراجعات برای انجام هایفوتراپی به میزان تاثیری که خود بیمار انتظار دارد و به طبع نظر پزشک بستگی دارد اما به صورت روتین یک بار در سال باید این روش را انجام داد. همانطور که می‌دانید با افزایش سن، بافت پوست عمل کلاژن سازی را متوقف کرده و دچار کاهش کلاژن در این ناحیه می‌شود، بنابراین تاثیری که با انجام یک مرتبه هایفوتراپی ایجاد خواهد شد، کمتر خواهد بود نسبت به سایر افراد. به همین ذلیل ممکن است پزشک متخصص پوست صلاح ببیند که برای پوست شما، تعداد دفعات بیشتری در طول چند ماه لازم داشته باشد.

بهترین محل برای بکارگیری هایفوتراپی

نواحی هایفوتراپی

میزان و زمان اثر هایفوتراپی

همه روش های زیبایی که شخصی تصمیم به انجام آن می‌گیرد برای رسیدن به نتیجه و اخذ آن، مستلزم زمان است. هر چه زمان بیشتر شود، نتیجه کاملتری نیز مشاهده می‌شود. از زمانی هایفوتراپی انجام می شود فرد احساس کشیدگی و سفتی در پوست خود احساس می کند و تا دو هفته حس کشیدگی دارد، ولی نتایج بهتر طی دو تا 6 ماه آینده مشخص می شود و معمولا تا یک سال باقی می ماند.

عوارض استفاده از هایفوتراپی

استفاده از این روش هیچ گونه عوارضی روی پوست ندارد فقط ممکن است در محل کمی قرمزی و تورم خفیفی ایجاد شود که طی چند ساعت برطرف می شود. مساله بسیار مهمی که باید در نظر گرفت این است که قبل از انجام این کار حتما باید با پزشک مربوطه مشورت کنید که آیا کاندید مناسبی برای انجام این کار هستید یا خیر و چه میزان تاثیری بعد از انجام این کار می توانید مشاهده کنید.

مراحل انجام هایفوتراپی

ابتدا باید به این نکته توجه داشته باشید که قبل از انجام تکنیک هایفوتراپی یحتما اگر آرایشی بر صورت دارید، باید پاک نمایید. همچنین اگر ضد آفتاب برای سطح پوست استفاده کردید حتما آن را از صورت خود پاک کنید زیرا پوست باید عاری از هرگونه مواد آرایشی و بهداشتی باشد.

  1. ابتدا پزشک متخصص پوست ناحیه مورد نظر را تمیز می‌کند.
  2. اگر شخص بخواهد یا پزشک صلاح بیند، از بی حسی های موضعی برای بالا بردن تحمل فرد در برابر گزگز ها استفاده می‌کند.
  3. حال مایع ژل مانندی که تقریبا به مایع لوبریکانت سونوگرافی شبیه است، بر پوست شما می‌مالد.
  4. در این مرحله امواج فراصوت توسط دستگاه تنظیم شده و دستگاه هایفو را بر سطح پوست قرار می‌دهند.
  5. بعد از مدت 30 الی 50 دقیقه دستگاه از روی پوست برداشته می‌شود.

روش هایفوتراپی برای چه افرادی مناسب است؟

روش کاربردی هایفوتراپی برای افرادی که دارای شل شدگی پوست هستند و از این مشکل رنج می‌برند، کاندید خوبی برای این روش هستند زیرا این افراد علاوه بر تقاضای از بین رفتن شلی پوست علاقمند هستند که روند پیری را به تاخیر بیاندازند. این روش بیشتر برای افراد 30 الی 70 سال مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا روند پیری در سطح بافت پوست از سن 30 سالگی پیشرفت دارد. اشخاصی که کمتر در معرض آفتاب و سوختگی از اشعه فرابنفش قرار داشتند، کاندیدای بهتری برای این روش بشمار می‌روند زیرا پوست این افراد از آسیب کمتری برخوردار است.

آیا روش هایفوتراپی درد دارد؟

بسیاری از افرادی که از این روش استفاده می‌کنند، اظهار دارند هنگام انجام دادن هایفوتراپی، احساسی مانند سوزن سوزن شدن یا همان گز گز را تجربه خواهند کرد بنابراین اگر نگران  میزان درد در روش هایفوتراپی هستید، باید بدانید که با درد همراه نیست. افرادی که دارای تحمل بسیار پایین هستند می‌توانند در جلسه مشاوره با پزشک متخصص پوست خود مشورت کرده و قبل از انجام هایفو، از دارو های غیر استروئیدی ضد التهابی مانند استامینوفن یا مسکن ها استفاده کنند.

روش هایفوتراپی بهتر است یا لیفت صورت؟

لیفت صورت یکی از روش های پرطرفدار است اما اکنون روش هایفوتراپی تا حدودی جای این روش را گرفته و زیباجویان را به سمت خود جذب کرده است. روش هایفوتراپی نسبت به روش لیفت دارای مزایای بیشتری می‌باشد، از جمله: روش هایفوتراپی از لیفتینگ صورت، هزینه کمتری دارد به همین دلیل افراد بیشتری می‌توانند از آن بهره ببرند. در روش هایفوتراپی، هیچگونه برشی در نحیه پوست ایجاد نمی‌شود و به همین دلیل در دسته تکنیک های غیر تهاجمی زیبایی قرار دارد اما در مقابل، لیفت صورت دارای برش و بخیه نیز می‌باشد. روش هایفوتراپی نیازی به استراحت و گذراندن دوره نقاهت ندارد و فرد می‌تواند بعد از بهره بری به زندگی عادی و فعالیت های روزمره خود بازگردد اما روش لیفت صورت به مصرف انتی بیوتیک و مراقبت های دوران نقاهت نیاز دارد.

مدت زمان ریکاوری در روش هایفوتراپی چقدر است؟

جالب است بدانید روش هایفوتراپی دارای دوران نقاهت و استراحت نمی‌باشد و هر شخصی با هر توانایی بدنی از همان لحظه بعد از هایفوتراپی می‌تواند به فعالیت های روزمره خود ادامه دهد. بعد از این روش، درمان انتی بیوتیک و دارویی وجود ندارد.

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر مصطفی خدایاری

دکتر پوست، مو و زیبایی
فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی ایران
درمان چاقی و پر خوری بدون دارو و رژیم لاغری بصورت تضمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − پنج =